Bestel online

DE KAASSTOLP TERNAT
Bestel online

Bestel nu je charcuterie, vlees, kazen en andere producten op onze e-shop

Om je favoriete kaas of huisgemaakte gerechten te bestellen, log je in op onze e-shop. Selecteer dan de gewenste artikelen en hoeveelheden. Plaats ze in je winkelwagen en betaal onmiddellijk. Vergeet niet de leveringsmethode en het gewenste tijdstip te kiezen.

Wij bieden een gepersonaliseerde service voor onze klanten. Geniet van onze onlinebestellingendienst en krijg je favoriete kazen en andere charcuterie gratis thuis vanaf een bestelling van € 50,00.

Click & Collect

Onze Click & Collect dienst is beschikbaar voor onze klanten, met geen minimum bestelling. Bestel je favoriete artikelen online en kom ze in minder dan 30 minuten afhalen in onze winkel in Ternat, niet ver van Dilbeek en Liedekerke.

Onze service aan de balie is beschikbaar op de volgende tijdstippen en dagen:

  • Maandag en Dinsdag – 9.00 tot 17.00
  • Woensdag en Vrijdag – 9.00 tot 18.30
  • Donderdag – 9.00 tot 13.00
  • Zaterdag – 8.30 tot 17.00

Onze winkel is gesloten op Zondag.

Levering

Je hebt geen tijd om je bestelling te komen halen? Woon je in de buurt van Ternat en wil je graag je kaas, worst of andere producten thuiskrijgen? Lees meer over onze leveringsdienst – De Kaasstolp Ternat.

Wij leveren binnen 30 minuten vanaf de validatie van je bestelling in een straal van 10 tot 15 kilometer rond Ternat. Om van deze dienst te genieten, moet je bestelling ten minste 25,00€ zijn. De levering zal 10,00€ kosten. Het is gratis voor alle bestellingen van meer dan 50.00€. Geniet nu van deze dienst en probeer onze Mediterraanse producten en onze verschillende huisgemaakte gerechten.

DE KAASSTOLP TERNAT
Contact

Voor meer informatie over onze e-shop of ons onlinebestellingendienst, contacteer ons.