Onze producten

DE KAASSTOLP TERNAT
Onze producten

Ontdek onze producten die te koop zijn in onze slagerij-charcuterie-traiteur in Ternat voordat je iets bestelt via onze e-shop.

Kaaswinkel

Hou je van goede Italiaanse kaas? Wil je een kwaliteitsvolle BOB-kaas proeven in de buurt van Dilbeek en Liedekerke? In onze winkel De Kaasstolp in Ternat kan je lekkere ambachtelijke kazen proeven.

Delicatessenwinkel

Wij verkopen allerlei producten, van hier en elders. Ontdek onze selectie van Mediterraanse producten, maar ook van Franse producten. Bestel onze wijnen, onze olijfoliën en onze huisgemaakte jams. Je vindt er alles wat je nodig hebt om heerlijke recepten te bereiden met Belgische, Franse en Mediterraanse producten. Ontdek ook onze wafels, pannenkoeken en andere zoete en hartige hapjes.

U vindt hier alles wat u nodig hebt om heerlijke gerechten te bereiden met Belgische, Franse en mediterraanse producten.
Ontdek ook onze gaufres, onze crêpes en andere suikergerechten en zoutjes.

Charcuterie

Ontdek onze lekkere huisgemaakte charcuterie. Wij maken charcuterie van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen om je altijd te verwennen. Geniet van onze worsten, patés, hammen en natuurlijk onze worstjes. Bestel nu op onze e-shop met Click & Collect of thuislevering binnen een straal van 10 tot 15 kilometer.

DE KAASSTOLP TERNAT
Contact

Voor meer informatie over onze charcuterie en delicatessenwinkel in Ternat, niet ver van Groot-Bijgaarden en Dilbeek, contacteer ons.